compass bilboard.jpg

1553086653222-5315-S4_69714_1f180.jpg

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, portarul unui garaj de tiruri din Medgidia, a fost sechestrat de către doi indivizi, bătut și abandonat în apropierea spitalului din Cernavodă.

El a fost găsit mort de către portarul unității sanitare, a notat replicaonline.ro.

Unul dintre agresori l-a lovit pe b[rbatul de 61 de ani  ;i l-a obligat să intre în portbagajul unui autoturism, cu care l-au transportat ulterior în pădurea de la marginea localităţii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Acolo primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele şi un băţ de lemn peste tot corpul, mai puţin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului şi tibiei piciorului stâng şi mai multe fracturi costale. Deşi prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acţiunile ilicite ale coinculpatului", au declarat procurorii în rechizitoriu, conform replicaonline.

Inculpaţii l-au abandonat pe portar o stradă din oraşul Cernavodă, în apropierea spitalului

Victima a fost găsită decedată de un medic de gardă alertat de portarul spitalului, iar la autopsie s-a stabilit că decedase prin şoc traumatic şi hemoragic, în cadrul unui politraumatism.

Se pare că agresorii l-au răpit și bătut pe portar pentru că îl bănuiau că ar fi implicat în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, aşa încât au dorit să îi aplice o corecţie.

foto cu caracter ilustrativ

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor