compass bilboard.jpg

maimuta-bucuresti-4-1024x621_0c7d9_aaae6.jpg

O familie din București s-a trezit cu o maimuță în curte. Animalul a escaladat gardul de beton, a intrat în curte și a început să se plimbe.

Maimuţa a fost capturată în această seară, după câteva ore de la anunţul la 112 privind prezenţa animalului în Sectorul 5.

Maimuţa a fost găsită în podul unei case. Autoritățile care o urmăreau au reuşit să o nimerească de două ori, dar prima oară a fost lovită în os, iar tranchilizantul nu şi-a făcut efectul. Abia a doua oară s-a reușit prinderea sa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„O acţiune foarte dificilă, poate cea mai dificilă de până acum, din mai multe puncte de vedere, având în vedere că sunt multe case în jur, multe locuri în care se caţără, este pericol public de a nu lovi pe cineva sau să atace pe cineva din greşeală. Am alergat-o foarte mult”, a declarat veterinarul care a capturat animalul cu ajutorul echipelor Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

sursa Digi24.ro, Observator.tv

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor