compass bilboard.jpg

OTI0MTk2ODU4ZDc4ZGM3MmVhNGViMjFhMWU.thumb_57257.jpg

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, ar fi fost implicat în urmă cu mai mulţi ani într-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scăpat de închisoare pe tânăr a fost chiar tatăl său, acuzat în prezent că a ucis două fete după ce le-ar fi agresat sexual.

Vecinii spun că înainte de a pleca în italia, unul dintre copiii lui Dincă, mai exact fiul cel mare, ar fi fost implicat într-un caz de viol, scrie Adevarul.ro.

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, povesteşte una dintre vecinele familiei Dincă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mărturia femeii este susţinută chiar şi de Victor Mieilă, poreclit Vică, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă.

„A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. El l-a scăpat pe Dan atunci”, a declarat Mieilă.

Victor Mieilă şi un alt prieten, Ştefan Risipiceanu, sunt martori în cazul Caracal. Daniela şi Dan Dincă au declarat în faţa procurorilor că în ziua dispariţiei Alexandrei i-ar fi văzut pe cei doi ieşind din casa tatălui lui la ora 10 dimineaţa, chiar în momentul în care fata era răpită.

„Nu ştiu de ce au zis aşa. Poate doreau să arunce pe noi, să-l protejeze pe taică-său. Habar n-am. Noi mergeam des la George. Fane şi dormea acolo, dar nu ştiam noi ce face. În ziua aia n-am fost sigur acolo. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mai declarat Vică, prietenul lui Gheorghe Dincă.

citește mai multe pe Adevarul.ro