compass bilboard.jpg

YXNoPWUxMjlhYzRjZTI3ZWRlMjZhMmVlZDZiMDBhM2IxMWRm.thumb_dad4b.jpg

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism în urma accidentului cumplit de duminică, s-a agravat.

 

Potrivit unui comunicat al spitalului, Mario Iorgulescu a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale, scrie Libertatea.ro.

"Referitor la starea  pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier.

 

Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1. Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal

2. Contuzie pulmonară bilaterală severă

 

3. Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior.

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator.

 

Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", a anunţat purtătorul de cuvânt Silvius Negoiţă.

sursa Libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif