compass bilboard.jpg

Screenshot_1_2b6ca.png

O femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, din județul Suceava, a născut ieri și și-a îngropat copilul în curtea casei sale. 

 

Femeia, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat, a notat monitorulsv.ro.

Mai mulți polițiști și criminaliști au ridicat, marți seara, noi probe din gospodăria femeii acuzate că și-ar fi asfixiat bebelușul. Procurorii au săpat în două locuri din grădină indicate chiar de femeie. Din acele zone, criminaliștii au ridicat mai multe probe. Anchetatorii au stabilit că, marți, femeia a născut acasă un copil, fără a fi asistată de medici. Ea este acuzată că apoi a omorât bebelușul pe care l-a asfixiat cu un sac de gunoi. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

La audieri, femeia, ingineră la o multinațională, ar fi dezvăluit că și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii. Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au început săpături, în curtea familiei.

 

A fost găsit sacul închis în care era copilul mort iar femeia a recunoscut aparent senin totul. Femeia în vârstă de 37 de ani este căsătorită, iar bărbatul acesteia se afla acasă. 

sursa monitorulsv.ro

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook