compass bilboard.jpg

masina-incendiata-cascao_e0cde.jpg

Un şofer din Gorj şi-a dat foc la camionetă, crezând că aşa va putea beneficia de banii din asigurarea CASCO, sunând la 112 ca să anunţe că maşina a luat foc în mers.

Pompierii şi poliţiştii au sosit imediat la locul accidentului, însă maşina era făcută scrum deja, lucru care probabil le-a trezit anumite bănuieli.

Un şofer şi-a dat foc la maşină pentru banii de CASCO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci, au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care le solicita ajutorul, după ce autoutilitara pe care o conducea, ar fi luat foc în mers, precizează accestv.ro. 

Însă, informaţiile oferite de şofer s-au dovedit a fi false. Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, bărbatul din comuna Brădești, județul Gorj, și-ar fi incendiat autovehiculul intenționat, pentru a obține despăgubiri de la societatea de asigurări cu care avea contract CASCO.

"În urma incendiului autoutilitara a ars în proporție de 100%, iar conducătorul și pasagerul, de 34 de ani, nu au suferit leziuni, nefiind puse în primejdie alte bunuri sau persoane", potrivit IPJ Gorj.

Pe numele bărbatului sa-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celui acuzat.

sursa: observator.tv