gabi-lunca-onoroiu_23e94.png

Estera Onoriu, fiica cea mare a lui Gabi Luncă, a vorbit, joi, la Sinteza zilei, despre modul în care s-au desfășurat priveghiul și înmormântarea în cazul îndrăgitei artiste de muzică lăutărească. Aceasta a spus că, din punctul ei de vedere, modul în care s-au desfășurat aceste ultime ore pe pâmânt ale mamei sale poate fi considerat o victorie împotriva sistemului.

„Aș vrea să le transmit condoleanțe familiilor doamnei Catanga și domnului Nelu Ploieșteanu. Spre deosebire de situația dumnealor, despre noi pot să spun că am fost privilegiați.

Am reușit să învingem sistemul. Într-o perioadă de pandemie, cu restricții aberante, noi ne-am dorit să aducem un omagiu mamei noastre și am reușit, prin harul lui Dumnezeu, în condiții de maximă securitate și de respectare a legii,  deși am fost întrerupți de Poliție, după cum știți, deși am fost căutați de Poliție și eu și surorile mele și ceilalți din familie, am reușit totuși, într-o sală de 3.000 mp, cu acordul DSP-ului pentru 800 de persoane, am reușit să-i aducem un ultim omagiu chiar fără trupul neînsuflețit al mamei noastre.

Citește articolul integral pe antena3.ro


compass bilboard.jpg