selly-primatv_1_92432.png

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, a renunțat la contractul cu Prima TV pentru emisiunea sa săptămânală, Selly Show. Decizia vine la o lună de la scandalul iscat după petrecerea de ziua sa de naștere, când tânărul a fost amendat pentru nerespectarea restricțiilor din pandemie. Contactat de Libertatea, Selly spune că decizia de a renunța la proiect îi aparține în totalitate și nu are legătură cu petrecerea, informaţie confirmată şi de reprezentanţii televiziunii.

Ultima emisiune Selly Show a fost difuzată de Prima TV pe 18 martie.

„Renunțarea la acest proiect nu are legătură cu petrecerea de ziua mea. A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online, acolo este locul meu.”

Selly a spus că vrea să rămână, cel puțin pentru moment, exclusiv în online, unde a strâns o comunitate de aproape 3 milioane de abonați pe YouTube.

Citeşte întreaga ştire: La trei luni după debutul la TV, Selly renunţă la emisiunea de la Prima TV: „Locul meu e în online”


compass bilboard.jpg