646x404-13-768x480_2c48f.jpg

Actorul Ciprian Nemeşiu, care s-a sinucis pe 8 martie, la doar 39 de ani, s-ar fi lăsat copleşit de efectele pandemiei de COVID-19. Actriţa Alexa Lucia Istrate, fosta lui iubită, spune că în ziua fatidică li s-au anulat trei spectacole pe care le aşteptau cu disperare, potrivit adevarul.ro.

Actriţa Alexa Lucia Istrate, cunoscută din serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”, de la Prima TV, a vorbit, într-un interviu pentru Click!, despre motivele pentru care actorul de improvizaţie Ciprian Nemeşiu, şi-a pus capăt zilelor.

Tânăra spune că Ciprian Nemeşiu s-a lăsat copleşit de efectele pandemiei: a rămas fără angajamente şi se simţea din ce în ce mai singur: „Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, şi poate că de aceea s-a şi sinucis. Iar nesiguranţa şi-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole şi toate s-au anulat, iar el s-a sinucis.”

Alexa Lucia Istrate a publicat şi un mesaj pe reţelele de socializare, împreună cu o imagine cu ei doi, dintr-o vacanţă din Thassos, pe vremea când erau împreună. „Te-am iubit tare, trei ani şi jumătate mi-ai zâmbit… ieri aveam trei spectacole, ni le a luat COVID… iartă-mă că n-am simţit că erai singur… Zâmbeşte Sus! …”, a scris tânăra actriţa.


compass bilboard.jpg