compass bilboard.jpg

smiley-amenda-volan-autostrada-viteza-696x377_48ef8.png

Cântărețul Smiley a fost amendat de polițiștii de la rutieră după ce a fost depistat că a depășit viteza legală în timp conducea autoturismul pe Autostrada A2 București – Constanța.

Anunțul legat de întâmplare a fost făcut chiar de cântărețul Smiley pe pagina de socializare.

Artistul a povestit, miercuri seară, că a depășit viteza legală, dar și că a fost testat antidrog de către polițiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Aș vrea sa aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va indemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a scriis Smiley pe pagina de Facebook.

Comentariul său a atras numeroase vizualizări, artistul fiind felicitat pentru sinceritatea de care a dat dovadă.

„Da … Încă o dată dovedești ce caracter și ce om frumos ești. Felicitări ….copile pentru sinceritate. Nu cred că există șofer să nu încalce măcar o dată legea. Bine că a fost doar atât. Dar nu trebuie să devină un obicei!!”, este numai unul dintre mesajele transmise pe Facebook.