compass bilboard.jpg

NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9NGNlYWU4OTNjOThlYjgxNDA3Nzg5Mjg2NWYyZDgzMDU.thumb__fe969.jpg

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că Andreea Esca, prin interviul pe care a fost de acord să îl ofere cu privire la faptul că ea, soțul și fiul ei au fost infectați cu COVID-19, ”a salvat niște vieți și suflete”.

”Andreea Esca este o profesionistă a știrilor care frizează mereu perfecțiunea. Acum n-a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt, și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic și preot, niște vieți și suflete prin ceea ce a spus și cum a spus”, a declarat Cristian Tudor Popescu luni seara, la Digi 24.

El susține că, prin mărturia ei, până și cei mai înfocați negaționiști au putut fi îndemnați să creadă că virusul există cu adevărat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Cred ca până și cei mai căpățânoși, ca să nu îi numesc altfel, dintre cei care refuză să creadă că există acest virus, au fost convinși. Nu poți să treci peste asta, oricât de manipulat și îndoctrinat ai fi!”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.


Citește articolul integral pe Digi24.ro