compass bilboard.jpg

andreea-esca-1_a7df3_3e048.jpg

Andreea Esca a dispărut de aproape două săptămâni de la pupitrul Știrilor Pro TV de la ora 19, după ce a participat la o petrecere pe litoralul românesc în urma căreia mai mulți angajați ai postului s-au îmbolnăvit de COVID.

În această seară, Știrile Pro TV vor difuza un interviu cu Andreea Esca în care aceasta va mărturisi dacă a fost sau nu bolnavă de COVID sau doar s-a auto-izolat după izbucnirea focarului.

Un scurt fragment din acest interviu, ce va fi difuzat diseară de la ora 19;00, a fost transmis deja pe post în această dimineață.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată principalele declarații ale vedetei Pro TV:

  • Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om
  • Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată.

Citeşte întreaga ştire: Andreea Esca, interviu pentru Știrile ProTV după ce s-a vehiculat că a avut COVID-19. Cosmin Stan: „Ai fost sau nu bolnavă?”