compass bilboard.jpg

te-cunosc-de-undeva-696x391_41a3d.jpg

Numărul vedetelor de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1, confirmate cu COVID, crește simțitor, în fiecare zi.

Astfel, după ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și Adriana Trandafir, o nouă vedetă a intrat în izolare.

Cântăreața Ami a postat o fotografie pe o rețea socială, cu câinele ei, Bobo, spunând că acesta este partenerul ei de izolare în perioada următoare, în ciuda faptului că primul test pentru coronavirus a ieșit negativ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă gândul meu este alături de colegii mei de la ”Te Cunosc De Undeva” care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, scrie Ami pe pagina oficială de Facebook, potrivit antena3.ro.

Reamintim că un spectacol al Teatrului Toma Caragiu, care urma să aibă loc la Parcul Municipal Vest din Ploiești, a fost anulat după ce solista Nico, la o emisiune, a intrat în contact cu o persoană depistată, ulterior, cu Covid-19.