compass bilboard.jpg

bendeac-696x567_d0817.jpg

După ce vloggerul Colo a fost reținut de polițiști pentru că a instigat la violarea minorelor, ies la iveală și alte derapaje ale unor ”vedete” pe Youtube.

Astfel, potrivit libertatea.ro, în 2015, actorul Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce ironiza trauma suferită de o minoră agresată de un coleg.

În urmă cu cinci ani, victima, Ana-Maria Mocanu, o fostă asistentă TV, a povestit ce i s-a întâmplat:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Îmi aduc aminte şi nu îmi face bine. Eram doar un copil, eram la liceu. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecţii. Recunosc că eram mai naivă ca adolescentă şi am foarte mare încredere în oameni şi sunt des păcălită. Băiatul respectiv făcea parte din grupul nostru de prieteni. Credeam că aşa este el, mai afectuos, dar… Făceam liceul în zona Vitan, e o zonă mai întunecată.

S-a oferit să mă conducă acasă pentru că era mai mare şi avea permis. Eu, ştiindu-l din liceu, aveam oarece încredere în el. Nu m-a dus acasă, a oprit maşina şi a început să fie foarte violent cu mine şi verbal şi fizic. A fost cel mai greu moment din viaţa mea.

Nu aş vrea să treacă nimeni prin aşa ceva. M-a bruscat, eu am început să plâng. Am reuşit să scap. Mi-a fost mult timp teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune a Bacalaureatului am şi picat. Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui până acum aşa ceva. Nici acum nu mi-am revenit, la zece ani de la eveniment. Nu puteam să îmi sun familia şi să le spun, nu am vrut să îi supăr. Eu pe ei îi iubesc cel mai mult din viaţa asta, ei erau plecaţi. Eu mă chinuiam singură, eram cu responsabilităţi şi nu doream să îi îngrijorez. Am crezut că trebuie să fiu mai puternică, să mă duc la şedinţe de consiliere şi să îmi revin singură”.

După apariția în presă a mărturiei tinerei, Bendeac s-a filmat în timp ce comenta ironic drama ei:

”Începutul este fabulos. Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu. Recunosc că eram mai naivă. Ăsta e pe sistemul mă împiedic des. Vitanul e Las Vegas pe lângă Ferentari și Rahova.Cică A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva. De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?! Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator”.

VIDEO