compass bilboard.jpg

Screenshot_10_f362b.png

Potrivit Monitorul de Vrancea, în centrul incidentului în care Loredana Chivu nu a jucat practic niciun rol, se află o femeie din Panciu care bănuia că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din localitatea Bizighești. Vrând să se răzbune, a plănuit să incendieze maşina amantei.

Printr-o coincidenţă bizară, aici a dat peste autoturismul Loredanei Chivu, un Mercedes GLE Coupe, împrumutat însă de fratele acesteia, care se pare că o cunoştea pe tânăra din Bizigheşti. Văzând că aceasta umbă la maşină, cea care se credea înşelată a dedus că e autoturismul presupusei amante.

După ce toată lumea a intrat în casă, în jurul orei 4 dimineaţa, femeia din Panciu a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc, apoi a fugit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului au ajuns pompierii care, după lichidarea incendiului, au stabilit că focul a fost pus intenționat. Femeia a fost descoperită rapid, deoarece a uitat la locul incendiului 2 telefoane mobile şi a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Ea riscă să stea după gratii între 2-7 ani.

La scurt timp după incident, Loredana Chivu a postat o fotografie pe contul de Instagram, cu un mesaj în limba engleză: “Nothincanstopme/Nimic nu mă poate opri”

Citește mai multe pe Monitorul de Vrancea

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor