compass bilboard.jpg

Irinel-Columbeanu-750x419_49513.jpg

Pare greu de crezut, dar Irinel Columbeanu, cel care în 2007 era unul dintre miliardarii României, a ajuns să stea cu chirie, după ce și-a părăsit casa din Izvorani, potrivit Click.

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit pentru Click! o persoană care locuieşte în acelaşi cartier.

Se pare că situația financiară ar fi şi motivul pentru care Irinel a făcut pace cu Monica.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez Anna de Noaielles,  unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleaşi surse pentru Click!

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în 2008 și 7 milioane de euro în 2009. Afaceristul conducea noul model de Rolls Ryce Phantonm EWB, personalizat cu becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice, geam mobil care separa pasagerii de șofer și multe altele, în valoare de 600.000 de euro, dar și un Bentley de 220.000 de euro, scrie sursa citată.

foto Agentul.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor