compass bilboard.jpg

89517919-504970797114702-7108953997741916160-n_fc87c.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat astăzi la notar, după ce vineri au fost surpinși certându-se rău într-un parc din Capitală. Cei doi soți au ajuns astăzi la notar, unde au divorțat de comun acord. Chiar și în această ultimă clipă între ei a fost un scandal monstru.

Bianca a venit cu doi bodyguarzi după ea, semn că îi este teamă de Alex Bodi. Imediat a sosit și afaceristul și împreună au intrat în cabinetul notarului. Ceea ce ar fi trebuit să fie o întâlnire pașnică, a fost de fapt un mare scandal.

Bianca a ieșit pe geam și a strigat ‘Suntați la 112! Sunați la 112’, potrivit Wowbiz.  Apoi, pe fereastră a a fost aruncat un telefon mobil, care părea a fi al lui Alex Bodi. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bianca a fost foarte nervoasă și a avut o reacție impulsivă. Ea a confirmat divorțul și a ținut să precizeze că s-a grăbit când a ales să se căsătorească cu Bodi.

‘Mi-a luat telefonul. Mi l-a spart. E la el telefonul și mi l-a spart. M-am grăbit să mă căsătoresc’, a fost reacția Biancăi.

Afaceristul a confirmat divorțul de vedetă. Cei doi au semnat actele de divorț și au devenit liberi, din nou. ‘I-am aruncat telefoanele. Da, am semnat. De aia am venit, ca să semnăm’, a spus Alex Bodi.

sursa foto si text wowbiz.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor