compass bilboard.jpg

De-ce-a-lipsit-de-fapt-George-Burcea-de-la-petrecerea-aniversară-a-fiicei-sale.-Condiția-pe-care-i-a-pus-o-în-casa-nașilor-Andreei-Bălan-1_6449c.jpg

Andreea Bălan și George Burcea trec prin momente dificile, și în calitate de părinți. Cei doi nu au putut ajunge la un acord, în plin scandal de divorț, nici măcar cât să o celebreze pe micuța Clara. Aniverarea fetiței de doar un anișor a fost marcată de cântăreață în acest început de săptămână.

Petrecerea organizată de Andreea Bălan pentru fetița ei și a actorului nu l-a avut și pe George Burcea printre invitați. Artista le-a arătat fanilor din mediul online cum a sărbătorit momentul atât de important, dar și că petrecerea propriu-zisă a fost organizată acasă la Aurelian Temișan. 

Luni, pe 9 martie, a avut loc ruperea turtei pentru Clara, la împlinirea vârstei de un an. Andreea Bălan a devenit mămică pentru a doua oară pe data de 4 martie de anul trecut. Aceasta a avut parte de clipe șocante, după ce a intrat în stop-cardio respirator, în plină operație de cezariană. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la petrecerea de tăiere a moțului, cum o cere tradiția, a lipsit, însă, George Burcea. Actorul a făcut publice mai multe filmulețe cu Ella și Clara, pe rețelele sociale, dar nu a participat la eveniment. Mai mult, sursele Impact.ro au aflat că bărbatul i-ar fi impus chiar o condiție Andreei Bălan.

Motivul pe care George Burcea l-a oferit a fost acela că își dorește să se ferească de aparițiile publice. Singura cale prin care George Burcea ar fi acceptat să participe la aniversare fiicei lui ar fi fost dacă nu s-ar fi realizat, deloc, fotografii. Când a auzit de toate acestea, cântăreața a refuzat vehement.

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, a scris actorul, pe o rețea de socializare.

citește mai multe pe Capital.ro, foto Impact.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor