compass bilboard.jpg

Screenshot_31_f61fd.png

Smiley a lansat piesa „Ce mai faci, străine?“, iar videoclipul conţine un mesaj ascuns în detaliile vizuale, iar fanii care reuşesc să-l descrifreze vor primi o recompensă.

Aflat în America pentru a face muzică alături de parte din echipa HaHaHa Production, Smiley a lansat „Ce mai faci, străine?“, o piesă despre ce rămâne după ce trece iubirea dintre doi oameni.  

Inspirată din propriile experienţe ale lui Smiley, piesa are un mesaj menit să ajungă la toţi cei care au trecut prin diferite despărţiri în viaţă.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ce mai faci, străine?“ este o piesa al cărei refren Smiley l-a cântat într-o primă audiţie într-o emisiune la radio acum ceva timp. „E doar o coincidenţă că am cedat insistenţelor şi lansez această piesă acum, când sunt «străin» în America, dar vin şi cu ceva în plus. Îi provoc pe cei care urmăresc clipul să găsească mesajul ascuns în imagini. O să fie foarte fun pentru cei care-l descoperă, promit“, spune Smiley care va reveni cu detalii despre provocarea inclusă în clip zilele următoare.

citește mai multe pe Adevarul.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor