compass bilboard.jpg

_111144776_mediaitem111144775_75064.jpg

După ce a dezvăluit că este însărcinată, Katy Perry a amânat nunta cu Orlando Bloom. Ceremonia urma să aibă loc în iunie, în Japonia, însă decizia a fost luată din cauza temerilor legate de coronavirus. 

Cântăreața în vârstă de 35 de ani finalizase toate planurile pentru ca totul să fie perfect pentru ei și cei 15o de oaspeți. Artistei îi este teamă acum să-și invite oaspeții  în Japonia, în actualele condiții, potrivit BBC.com..

Aceștia nu vor ca oaspeții lor să se expună niciunui risc, după ce 98.000 au fost diagnosticați cu coronavirus, iar 3.356 de pacienți au murit din cauza virusului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În noiembrie, câștigătoarea premiului Grammy și actorul din "The Lord of the Rings" și-au petrecut Ziua Recunoștinței în Kyoto și au publicat și câteva fotografii  de acolo, spre încântarea fanilor lor. 

"Sunt obsedată de japonezi", declara Perry la Jimmy Kimmel Live, în 2012. "Iubesc tot ce are legătură cu ei, sunt niște oameni minunați".

sursa foto si text BBC.com

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor