compass bilboard.jpg

Untitled-1_05ed1.jpg

Imediat după ce a anunțat că divorțează, Ioana Ginghină a mărturisit că nu se va călugări la 42 de ani, ci că va fi deschisă unei alte relații. Se pare că a avut de așteptat doar jumătate de an, întrucât acum are un nou iubit și se declară foarte fericită.

Ioana Ginghină și-a găsit un nou partener de viață la șapte luni de la divorțul de tatăl fiicei sale. Actrița a afirmat mereu că nu și-a pierdut încredere în iubire, însă a așteptat să se liniștească apele pentru a-și face publică relația.

Chiar dacă a recunoscut că este fericită și îndrăgostită, Ginghină nu a spus foarte multe despre viața ei amoroasă, tocmai pentru a nu o pune într-o poziție delicată pe fiica ei, Ruxandra, care este la vârsta adolescenței.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cât despre bărbatul pe care l-a ținut secret în ultima perioadă, el a fost secret doar pentru public, căci se pare că relația lor durează deja de ceva vreme. Cristi Pitulice, cel care i-a readus zâmbetul pe buze, este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, tânărul oferind consultanță în acest domeniu de ani buni.

Toate vacanțele și city break-urile Ioanei Ginghină, din ultima vreme, se datorează și lui Cristi, cel care i-a deschis apetitul pentru călătorii și a învățat-o că trebuie să-și facă timp și pentru propriile plăceri și pasiuni.

citește mai multe pe viva.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor