compass bilboard.jpg

mihai-tigaret_06ff0.jpg

Andra a apăsat cel de-al șaselea Golden Buzz al sezonului, aseară, impresionată de talentul lui Mihai Țigaret, un pianist de 13 ani.

La 13 ani, Mihai Țigaret, originar din Vâlcea, este văzut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice, iar în presă a fost numit „micuțul Clayderman”.

Este elev al Școlii Gimnaziale WALDORF, structură a Liceului Tehnologic Forestier din Râmnicu Vâlcea. Este și elev al profesoarei Mihaela Manafu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, dar, de doi ani, ia și cursuri cu un profesor universitar de muzică din București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La vârsta de nouă ani, pentru că îi plăcea muzica, Mihai a încercat să cânte pe o pianină de jucărie. După puțin timp a contactat un profesor de pian pentru a învăța pianul în stil profesionist.

Participarea la Românii au talent reprezintă o ieșire importantă în public. Dacă ar câștiga, bunicii ar cumpăra o locuință în București pentru ei, iar lui Mihai i-ar cumpăra un pian de o mai bună calitate.

În urma dialogului cu el, Florin Călinescu s-a declarat învins și s-a ridicat să plece acasă, iar Andra a apăsat cel de-al șaselea Golden Buzz al sezonului: ”Te ador, efectiv!”.

„Mihai e un geniu, e special. Aşa ceva n-am mai trăit până acum. Nu pot decât să fiu mândru că am fost părtaş la ce s-a cântat acolo pe scenă”, a recunoscut juratul Mihai Petre.

Prestația lui Mihai Țigaret poate fi vizionată AICI