compass bilboard.jpg

646x404_60bce.jpg

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat emisiunea Acces Direct, difuzată de Antena 1, cu o sumă record, pentru telenovela „Vulpiţa“.

CNA a amendat Antena 1 cu 100.000 de lei pentru telenovela „Vulpiţa“ de la Acces Direct, care a fost reclamată de telespectatori. 

Radu Herjeu, membru CNA, a anunţat pe pagina sa de Facebook că sancţiunea a fost votată în unanimitate (9 voturi), iar amenda este cea maximă care se putea da pentru articolele încălcate, respectiv protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru încălcarea legii în mod grav şi repetat (multiple articole privind protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane), în emisiunile Acces Direct din perioada 13.01-6.02, şi ţinând cont de antecedentele numeroase, am propus sancţionarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei (maximul pentru articolele din cod invocate). Amenda a trecut cu 9 voturi (unanimitate)“, a scris Herjeu, conform Adevarul.ro. 

Cazul „Vulpiţa“ a ajuns pe masa CNA după un val de plângeri venite din partea telespectatorilor.

Citește mai multe pe Adevărul.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor