compass bilboard.jpg

img_3_fb4b4.jpg

Fostul superstar NBA Kobe Bryant și fiica lui au murit, duminică, într-un accident de elicopter. Incidentul s-a produs în Calabasas, California.

Conform primelor informații, două ar fi fost cauzele producerii accidentului de elicopter în care și-a pierdut viața Kobe Bryant. Este vorba despre vreme, ceață combinată cu nori de fum de la niște incendii din zonă și de eroare de pilotaj, generată de o posibilă defecțiune tehnică apărută în timpul zborului.

Oficiali din Los Angeles au anunțat că în elicopter se aflau 9 persoane, însă nu au dezvăluit identitatea acestora.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Erau 9 oameni la bord, pilotul și 8 pasageri. E nepotrivit să vorbim acum despre identitatea lor. Vom face totul public pe măsură ce avem datele. Respectăm drepturile și suferința fiecăruia dintre cei care au pierdut pe cineva”, a fost anunțul autorităților, care au precizat că nu există supraviețuitori, scrie Observator.tv.

Kobe și fiica lui mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Academia se află în apropierea oraşului Thousand Oaks, Los Angeles.

Din primele informații, după prăbușire, elicopterul a explodat și niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit, în ciuda intervenției rapide a pompierilor.

sursa Observator.tv