compass bilboard.jpg

echipa-visuri-la-cheie-ajunge-miercuri-la-o-familie-care-traia-intr-o-casa-din-chirpici_3_02ae4.jpg

Autocarul Visuri la cheie ajunge în seara aceasta, de la 20:30, în Comana, județul Constanța. Dragoș, Cristina, Laura și Omid vor face cunoștință cu familia Dejica și vor afla povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani care a fost părăsită de mama ei.

„Când mama m-a părăsit aveam 3 ani și jumătate. Pentru mine este mama, îi mulțumesc că m-a născut, dar nu cred că o mamă i–ar face așa ceva unui copil. Poate au fost neînțelegeri între ea și tata, dar eu nu înțeleg ce a avut cu mine”, spune Alexandra printre lacrimi, scrie Protv.ro.

Alexandra și tatăl ei, Ion, au locuit timp de nouă ani într-o casă veche de 100 de ani, din chirpici. În urmă cu ceva timp, Ion s-a apucat să ridice singur o locuință pe care să o transforme în cămin pentru fetița lui, însă nu a reușit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul s-a îmbolnăvit și a trebuit să se oprească din construit. Echipa Visuri la cheie va fi impresionată de legătura puternică dintre cei doi.

Laura, Cristina, Omid și Dragoș vor face toate eforturile pentru a le amenaja casa visurilor, însă vor întâmpina multe probleme, pentru că în comună foarte puține case au apa curentă.

sursa Protv.ro