compass bilboard.jpg

img_7_0d183.jpg

Cântărețul prahovean Bogdan Șeitan a murit la vârsta de 31 ani. Rudele, apropiații și colegii de breaslă sunt în stare de șoc și izbucnesc în plâns atunci când se gândesc că nu îl vor mai vedea niciodată și nu se vor mai putea bucura de vocea și talentul său.

Destinul a fost crud cu artistul de muzică populară Bogdan Șeitan. El s-a stins din viață la 31 de ani, în urma unei scurte suferințe, relatează campinatv.ro.

Cântăreţul Bogdan Şeitan, din Câmpina, a murit din cauza unei boli cumplite. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, iar moartea lui Bogdan a căzut ca un trăsnet peste familie, prieteni şi oamenii care îl ascultau.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Regretatul interpret făcea parte din Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” din Câmpina, dar și din Ansamblul Folcloric “Perinița” al Centrului Cultural Județean Prahova.

“Va fi greu pentru noi toți să credem și să ne obișnuim cu gândul că Bogdan Șeitan nu va mai fi împreună cu noi. Membru de bază al Ansamblului folcloric «Perinița», al Centrului Județean de Cultură Prahova, solist și dansator, Bogdan era mereu prezent, mereu printre primii, mereu aproape de toți ceilalți. Ne vei lipsi mult… Bunul Dumnezeu să îți fie aproape… Știm, că ori de câte ori vor fi pe scenă, colegii tăi te vor purta în gând.. și noi de asemenea…” este mesajul transmis de oficialii de la Centrul Județean de Cultură Prahova pe pagina lor oficială de Facebook.

Interpretul de muzică populară Bogdan Șeitan s-a născut pe 18 martie 1988 în Câmpina. El a absolvit Colegiul Tehnic “Constantin Istrati” și Facultatea de Științe Adminstrative. Pasiunea pentru muzică și dans a avut-o întotdeauna, dar nu credea că va ajunge pe o scenă, cu microfonul în mână, cântând în fața unui public. A făcut parte din corul liceului, iar acolo profesoara Simona Manta i-a descoperit talentul, potrivit campinatv.ro.