compass bilboard.jpg

01-5_539e1.jpg

Bianca și Alex au fost protagoniștii unor clipe foarte violente în noaptea de miercuri spre joi, conform cancan.ro. Cei doi au fost văzuți certându-se chiar în fața unui restaurant de lux din parcul Herăstrău din Capitală. Bianca a fost agresată, îmbrâncită, strânsă de gât și lovită de proaspătul ei soț.

În jurul orei 23.30 Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ies din restaurantul de fițe și se îndreaptă agitați spre parcarea localului. Acolo milionarul Alex Bodi o strânge de gât și o lovește pe soția lui. Ea încearcă să riposteze și se ține de gâtul lui.

Potrivit cancan.ro, se pare că cearta a început de la o discuție pe Whatsapp a Biancăi. Alex Bodi ar fi văzut acea conversație cu o anumită persoană și i-ar fi cerut socoteală. De aici lucrurile au degenerat și până la agresiune a fost doar un pas. Milionarului nu i-a mai păsat că se aflau în văzul lumii și nu și-a putut controla nervii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alex Bodi a făcut declarații cu privire la acest subiect, conform spynews.ro„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”,a declarat soțul Biancăi Drăgușanu.

VIDEO AICI