compass bilboard.jpg

chirila_tudor_ad125.jpg

Se încinge atmosfera la început de week-end. VAMA vine la Brașov. Un concert extraordinar se anunță vineri, 17 Mai, alături de una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului.

Actor, muzician, compozitor și producător român, Tudor Chirilă este un personaj.

Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tudor Chirilă este solistul și co-fondatorul formațiilor Vama Veche și Vama. De-a lungul carierei a susținut concerte live în fața a milioane de spectactori și a urcat pe scenele mai multor festivaluri importante precum Peninsula, BestFest, Cerbul de Aur, Folk You, Coke Live Festival.

În 1996, Chirilă fondează formația Vama Veche împreună cu Traian Bălănescu și Liviu Mănescu. Trupa debutează cu albumul "Nu am chef azi" (1998), urmat de "Vama Veche" (1999), maxi single-ul "Nu ne mai trageți pe dreapta" (2000), "Am să mă întorc bărbat" (2002), "Best of Vama Veche" (2005) și "Fericire în rate" (2006). În 2003, la Teatrul Național din București se pune în scenă "Am să mă întorc bărbat", prima operă rock românească, din România post revoluționară, potrivit ro.Wikipedia. org.

Printre cele mai cunoscute hituri ale formației se numără Nu am chef azi, Vara asta, Epilog, La radio, 18 ani, Vama Veche, Nu ne mai trageți pe dreapta, Hotel Cișmigiu, Zmeul.

În 2006 membrii trupei se despart, iar Tudor Chirilă, împreună cu Eugen Caminschi (chitară) fondează o nouă formație: Vama.

Celor doi li se alătură Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriș (bass) și Raul Kusak (clape), cel din urmă fiind înlocuit în 2009 cu Gelu Ionescu.

În 2007 apare primul single - "Bed for love", iar un an mai târziu Vama lansează primul album - "Vama" - în cadrul unui show la Arenele Romane din București în fața a 5000 de oameni. Printre single-urile de pe album se mai numără "Pe sârmă", "Suflet normal", "Dumnezeu nu apare la știri" și "E plin de fete/Sâmbătă seara".

Următorul album, "2012", va fi lansat pe 28 mai 2012 la Sala Palatului. Printre cele mai cunoscute piese sunt "Copilul care aleargă către mare", "Fata în boxeri și în tricoul alb", "Post iubire", "Cântec de găsit".

Biletele la concertul din aceast seară, care începe la 23.00, pot fi achiziționate de la Rockstadt si online de pe iabilet.ro ( *in limita stocului disponibil). 65 de lei este prețul primelor 200 de bilete, 75 de lei al următoarelor 200 și 85 de lei valorează ultimele bilete.


Program:
Open doors: 20:00
WarmUp : 21:00 - 23:00
Concert: in jur de 23:00
Petrecere: in jur de 00:00

Biletul de intrare la concert nu asigura si loc la masă, ci doar accesul la concert!Locul la masa se face pe baza de rezervare (la Club Rockstadt), care presupune plata unei consumatii de 50 lei.

sursă foto: Facebook Kruhnen Musik Halle

Despre autor
Author: Miruna Alexandru