compass bilboard.jpg

646x404_2d872.jpg

Ştefan Bănică (51 de ani) şi Marius Florea Vizante (46 de ani) au vorbit, într-un interviu pentru Pagina de Media, despre importanţa votului, dar şi despre artiştii români care îndeamnă la vot prin diverse campanii.

Într-un interviu pentru Pagina de Media, cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică a vorbit despre responsabilitatea de a vota şi a menţionat că este datoria lui, ca artist şi ca părinte, să-i înveţe şi pe alţii despre „libertatea de a alege“. 

„Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să voteze, altfel nu se va schimba nimic. Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat, prin cântecele mele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Eu am gândit lucrurile astea şi le-am spus şi în concerte, mai ales la Sala Palatului. Le-am spus şi când au apărut copii în vieţile noastre, în a mea şi a instrumentiştilor. În funcţie de cum gândim aşa ne putem creşte copiii.

Unde vreţi să vă creşteţi copiii? Ce vreţi să înveţe? Noi avem o responsabilitate. Copiii trebuie să aibă libertatea de a alege. Trebuie să-i înveţi că pot alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiţi la ce nu vă place, la ce detestaţi cel mai tare. Teoretic se poate schimba“. 

Citeste mai mult: adev.ro/prjfvz