compass bilboard.jpg

mihai-constantinescu-1_22369.jpg

Starea de sănătate a artistului Mihai Constantinescu, care a suferit un stop cardio-respirator, este în continuare gravă, medicii fiind rezervați.

Potrivit wowbiz.ro, artistul a ieșit din comă, însă activitatea cerebrală este zero.

„Situația este una critică! Din fericire, cântărețul a fost cât de cât readus la viață de doctori. Toate organele interne funcționează normal, inima este în parametri normali, însă problemele sunt la nivelul creierului. Artistul a ieșit din comă, dar funcțiile cerebrale nu funcționează. Se așteaptă o minune și în acest sens”, au povestit persoane din preajma interpretului pentru sursa citată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medic cardiolog: ”Dacă a stat în stop cardio-respirator 10 minute se produc leziuni ireversibile ale creierului”

Medicul cardiolog Stefan Dragulescu a declarata la Romania TV că în astfel de cazuri recuperarea pacientului are șanse minime de reușită.

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”.

Apropiații susțin că artistul avea grave probleme cardiace, fiind de nerecunoscut: ”A slăbit foarte mult, era numai piele și oase”.