compass bilboard.jpg

caste_bran_2ca71.png

Mașinile viitorului, peste 40 la număr, printre care și primul Logan care folosește această tehnologie, vor putea fi admirate  sâmbătă, 11 Mai 2019, în intervalul 13.00 - 15.30, la Parcul Regal al Castelului Bran.

Vor ajunge acolo însă după un traseu și o paradă impresionante.

Proprietarii de mașini electrice își vor da întâlnire vineri, pe 10 Mai, la Complexul Cheile Grădiștei, din Moieciu.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot aici, sâmbătă, pe 11 Mai, în intervalul 10:00 – 12:00, vor  susține o conferință de presă, ulterior turiștii vor putea vedea cel mai mare număr de mașini electrice care se încarcă simultan, devenind cel mai mare punct de încărcare pentru vehicule electrice din România.

La ora 12:00, caravana va porni spre Castelul Bran. Pe traseu nu vor lipsi însă demonstrațiile pentru verificarea calității aerului și dovedirea zgomotului extrem de redus produs de motoare, în comparatie cu masinile care folosesc combustibili fosili.

Ora 13:00 – sosirea în parcarea Castelului Bran unde mașinile vor putea fi văzute și „de aproape", într-un decor istoric care va marca un moment aparte în istoria automobilismului românesc.

Aici, cei doritori vor avea ocazia chiar și să se plimbe cu noile mașini în calitate de pasageri, în funcție de diponibilitatea fiecărui proprietar.

Întâlnirea proprietarilor de mașini electrice se va încheia duminică, pe 12 Mai, la ora 13:00, când o parte dintre ei va pleca spre Salonul Auto Brașov.

Evenimentul nu este organizat de vreun club sau altă societatea, nu beneficiază de vreo sponsorizare, ci va avea loc la inițiativa privată a posesorilor de mașini electrice din România.

Întrunirea are ca scop socializarea și promovarea mobilității electrice, dar și găsirea modalităților de a îmbunătăți și încuraja tranziția spre electromobilitate în România.

Organizatorii se așteaptă ca, întâlnirea din week-end să fie cea mai mare de acest gen din Europa de Est. Intrarea va fi liberă.

Amănunte puteți afla de pe pagina de Facebook oficială a evenimentului: EV Fan Meetup (Intalnire Nationala) 

sursa foto: Facebook Castelul Bran  

Despre autor
Author: Miruna Alexandru