compass bilboard.jpg

spital-asistenta-1280x640_2510c.jpg

Mai multe spitale din județul Brașov au scos în această perioadă numeroase posturi la concurs. Pe lângă posturile de asistenți medicali, sunt scoase la concurs și posturi de muncitori necalificați, registratori medicali, dar și directori medicali. 

Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:

 • 1 post vacant de economist II, cu studii superioare (S), specialitatea economist 1, la Serviciul Financiar – Contabil,

 • Publicitate - continuă să navighezi
  Continuă să citești

  1 post vacant de tehnician – economist III cu studii superioare de scurtă durată (S.S.D.), specialitatea economist, la Compartiment Administrativ.

Condiții de participare la concurs AICI

Spitalul Municipal Codlea, județul Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de asistent medical.

Criterii de angajare AICI

Spitalul General C.F. Braşov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

• 2 posturi contractual vacante de infirmieră în cadrul Secției Medicină Internă, studii G, vechime minimum 6 luni în activitate, curs de infirmieră, posturi pe perioadă nedeterminată;

• 1 post contractual vacant de îngrijitoare în cadrul Secției Chirurgie Generală, studii G, vechime minimum 6 luni în activitate, post pe perioadă nedeterminată;

• 1 post contractual vacant de îngrijitoare în cadrul Secției Chirurgie Generală/ Compartiment ATI, studii G, vechime minimum 6 luni în activitate, post pe perioadă nedeterminată;

• 2 posturi contractual vacante de infirmieră în cadrul Blocului Operator, studii G, vechime minimum 6 luni în activitate, curs de infirmieră, posturi pe perioadă nedeterminată;

• 1 post contractual vacant de îngrijitoare în cadrul Ambulatoriului de Specialitate C.F. Brașov, studii G, vechime minimum 6 luni, perioadă nedeterminată.

Condiții de participare la concurs AICI

Spitalul General C.F. Braşov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:

 1. asistent medical generalist principal S în cadrul Secției Medicină Internă;

 2. asistent medical generalist principal PL în cadrul Secției Medicină Internă, vechime minimum 6 luni în specialitate;

 3. asistent medical generalist principal PL în cadrul Ambulatoriului de Specialitate C.F. Brașov/Cabinet Oftalmologie.

Criterii de angajare AICI

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, astfel :

 • 2 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată de registrator medical debutant la Ambulatoriul Integrat al S.C.J.U.Bv.;

 • 1 post contractual vacant pe perioadă nedeterminată de registrator medical la UPU-SMURD.

Criterii de angajare AICI

Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov organizează concurs conform Ordinul Ministerului Sănătății nr. 284/2007, cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea funcției de director medical, persoană fizică, durată determinată.

Condiții de angajare AICI

Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de referent de specialitate debutant, cu studii superioare, specialitatea comunicare și relații publice, la Serviciu Resurse Umane Normare Organizare Salarizare.

Criterii de angajare AICI

Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov organizează concurs, conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 284/2007, cu modificările și completările ulterioare, pentru ocuparea funcției de director financiar contabil, persoană fizică, durată determinată.

Concursul/examenul va avea loc la sediul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Str. Prundului nr. 7-9.

Condiții de angajare AICI

Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, judeţul Braşov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, astfel:

 • asistentă medicală debutantă -Laborator analize medicale, normă întreagă

 • asistentă medicală – Laborator analize medicale, normă întreagă

 • asistentă medicală principal – Laborator analize medicale, normă întreagă

Condiții de angajare AICI

sursa foto: constantadeazi.ro