compass bilboard.jpg

unnamed-1-3_94422.jpg

Sancțiunile au fost aplicate pentru că nu erau respectate condițiile de igienă și distanțarea la mese.

Măsurile sunt diferite în cazul celor două cluburi. La primul controlat a fost închisă doar zona de bucătărie, iar la cel de al doilea s-a decis suspendarea temporară a tuturor activităților.

Amenzile pentru cele două însumează 32.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un al treilea club a fost sancționat cu 20.000 de lei, însă activitatea acestuia poate continua, urmând să se verifice dacă neregulile au fost remediate.

Nu doar Mamaia a fost ”periată” de inspectorii ANPC, în vizor fiind și celelalte stațiuni. În Costineşti au fost controlaţi 18 operatori economici şi au fost aplicate două amenzi în valoare de 13.000 de lei, iar în Neptun, Jupiter, Venus, Vama Veche au verificaţi 15 operatori economici, fiind date trei amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

Conform News.ro, care citează vicepreşedintele ANPC, Valentina Veronica Mitran Piticu, ”în urma controlului de joi seara au fost depistate următoarele nereguli: comercializarea îngheţatei cu data limită de consum depăşită, comercializarea preparatelor culinare cu etichete care indică data de preparare 21 sau 22 iulie, comercializarea preparatelor culinare fără etichete, utilizarea sosurilor de producţie proprie păstrate în recipienţi reutilizaţi de băutură răcoritoare, schimbarea termică a stării produselor faţă de cea indicată de producător, utilizarea unor vitrine de frig neigienizate, cu grătare şi ventilaţie ruginită, cu urme de mucegai, tavan cu fantă decupată prin care pot cădea diverse impurităţi în preparatele culinare, prezenţa muştelor, lipsa dotărilor cu aparate împotriva insectelor, utilizarea unui spaţiu de vânzare şi depozitare la bar complet neigienizate.”