compass bilboard.jpg

Petrecere-The-Drunken-Lords-Vama-Veche-696x468_55081.jpg

Începând din acest weekend, petrecerile din Vama Veche sunt interzise. Decizia a fost luată de Primăria Limanu și transmisă tuturor proprietarilor de baruri, cluburi și terase.

„Pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS- CoV-2, începând din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu şi vor asigura doar muzică ambientală. Este o decizie unică a agenţilor economici care activează în zonă. A fost o decizie unanimă şi s-a înţeles că în situaţii extreme este nevoie de unitate şi responsabilitate!” se precizează într-un comunicat de presă transmis de Primăria Limanu.

”Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu. Ideea ne aparţine şi a venit pe fondul unei capacităţi restrânse de a gestiona cu forţe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Ştim că de vineri seara şi până duminică Vama Veche este o destinaţie extrem de tranzitată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acest fapt a creat tuturor mari dificultăţi în respectarea recomandărilor legate de distanţarea socială.

Locaţiile vor fi deschise, însă propunem turiştilor un alt mod de a se destinde. (…) Este un exerciţiu de responsabilitate civică, de solidaritate.

Scopul tuturor este acela de a menţine Vama Veche drept destinaţie sigură pentru sezonul estival 2020. Astfel, în serile de vineri şi sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme”, a declarat primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, la DIGI 24.