compass bilboard.jpg

1e123c555b9e42350aefd58f9010f560b0557eca_050d1.jpg

Din 15 iunie, românii își pot petrece vacanțele în Grecia și Bulgaria, fără să mai stea în izolare la domiciliu la întoarcerea acasă.

Câteva mii de turiști români au trecut deja granița și au ajuns în stațiunile care anul trecut pe vremea aceasta erau aproape pline.

Pe malul bulgăresc al Mării Negre vremea este la fel de capricioasă ca la noi, așa că majoritatea stațiunilor altădată asaltate de români sunt aproape goale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nu suntem obligați să purtăm măști în hotel, dar angajații au! Suntem puțini turiști. Cert este că sistemul all inclusive a rămas la fel. Nu este nicio diferență față de anii trecuți! Sunt deschise restaurantele. Nu se folosesc tacâmuri de unică folosință” a povestit un turist român care a ajuns la Albena, pentru republica.ro.

În Atena terasele sunt pline, iar în magazine nu este nevoie de mască de protecție. Prețurile au rămas la fel ca anul trecut, semn că taxa COVID-19 nu se aplică.

”De exemplu, la o terasă din Portul Piraeus, o salată grecească este 8 euro, un platou gyros pentru două persoane 22 de euro, o bere 2 euro, un platou cu aperitive 6 euro, iar o sticlă de vin 30 de euro” au povestit alți turiști români pentru sursa citată.

sursa foto: republica.ro