compass bilboard.jpg

20200116_155024_45bb8.jpg

Pe măsură ce restricțiile sunt ridicate în Europa și în SUA, iar vacanțele de vară se apropie, vom fi nevoiți să alegem dacă vom călători cu mașina proprie sau cu avionul.

Care este varianta mai sigură în contextul pandemiei COVID? Răspunsul este complicat. Depinde de călătorie, de comportamentul nostru și de toleranța noastră la risc, scrie CNN.

Numărul țărilor spre care românii pot să călătorească începând cu 15 iunie a crescut substanțial, odată cu încetinirea epidemiei COVID în Europa, iar unii operatori aerieni au început deja să reia zborurile către aceste destinații.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Situația este valabilă și în restul Europei sau în SUA, unde, spre exemplu, numărul pasagerilor aerieni a depășit jumătate de milion în urmă cu doar câteva zile – pentru prima dată din martie și până acum.

”Riscurile călătoriei depind mai degrabă de alegerile personale ale celui care călătorește decât de mijlocul de transport”, spune pentru CNN doctorul Daniel Griffin, specialist în boli infecțioase la Columbia University Medical Center.

Citește continuarea pe libertatea.ro