compass bilboard.jpg

grecia-plata-concediu_239bb.jpg

Grecia o destinație iubită de foarte mulți români și se pregăteşte pentru redeschiderea sezonului turistic, chiar din prima zi a săptămânii viitoare.

În insule pregătirile sunt aproape de final. Mesele au fost vopsite, luminile de la terase au fost aranjate, iar instrumentele muzicale au fost acordate. În acelaşi timp, toţi cei implicaţi în industria turistică sunt pregătiţi să respecte noile măsuri de distanţare sociale.

Pe de altă parte, oficialii de la Atena anunță că statul va plăti sejurul turiştilor care vor avea ghinionul să fie testaţi pozitiv în timpul şederii lor în Grecia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre cele mai căutate destinaţii sunt insulele Mykonos, Rhodos, Corfu, Creta, şi Santorini, spre care au fost reluate deja cursele de feriboat. Cursele internaţionale spre aceste destinaţii vor începe de la 1 iulie. Patronii de taverne îşi aşteaptă clienţii, deşi sunt conştienţi că în acest an vor fi mult mai puţini.

Vasilis Theodorou, proprietar restaurant: “Vor fi cu 80% mai puţini (în acest an). Aşa că noi îi aşteptăm pe cei 20% şi suntem fericiţi pentru că ştim că va fi bine. Nu contează cât de mult ne dorim şi ce ne dorim, nu va fi mai mult de atât”.

Citește continuarea pe stirileprotv.ro