compass bilboard.jpg

imagini-cozi-masini-padina-696x367_e322e.jpg

La Padina cozile de mașini s-au întins, ieri, pe câțiva kilometri, fiind nevoie de dirijarea traficului. Imaginile spectaculoase au fost surprinse cu ajutorul unei drone de către un pasionat al muntelui, care era îngrijorat de lipsa locurilor de parcare.

Mini-vacanța de Rusalii a fost o ocazie perfectă pentru drumețiile pe munte. Traficul a devenit un coșmar nu doar pe principalele drumuri naționale, ci și în zona obiectivelor turistice.

Imaginile cu aglomerația din zona Padina au fost surprinse, ieri, cu ajutorul unei drone. Pe o parte și pe alta a drumului pot fi observate zeci de mașini. De altfel, din cauza aglomerației a fost necesară dirijarea traficului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asociația Turistică Peștera Padina a difuzat imaginile pe pagina de Facebook, la rugămintea unui iubitor al drumețiilor montane, care și-a arătat îngrijorarea față de lipsa parcărilor publice.

„Un apropiat al muntelui ne-a rugat să împărtășim filmarea următoare fiind foarte îngrijorat de lipsa parcărilor publice pentru un număr atât de mare de iubitori ai muntelui. Asociația noastră susține în continuarea necesitatea înființării unei parcări în zona Padina și accesul spre zona Peștera numai cu vehicule electrice. Ținem să le mulțumim celor de la Poliția Montană, Jandarmeria Montană și Salvamont Dâmbovița pentru implicarea în dirijarea traficului. Rugăm în continuare toți turiștii să lase muntele mai curat decât l-au găsit atunci când au ajuns”, este apelul Asociației Turistice Peștera Padina.

Sursă video – Facebook – Asociația Turistică Padina