compass bilboard.jpg

bulgaria_38adb.jpg

Ministrul Economiei a anunțat că românii care se întorc în țară după 15 iunie nu vor mai fi obligați să intre în izolare la domiciliu sau în carantină.

De la 15 iunie va intra în vigoare o nouă etapă de relaxare a restricțiilor de călătorie, de data aceasta și în străinătate, nu doar pe teritoriul României.

Astfel, potrivit unui anunț al ministrului Economiei, Virgil Popescu, după 15 iunie, românii care se întorc în țară nu vor mai fi obligați să se izoleze la domiciliu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Aș numi așa de o zonă a liberalizării de întoarcere în țară. Eu sunt optimist că începând cu 15 iunie nu va mai fi nevoie de această intrare în izolare, după ce revii în țară. Vrem să relaxăm și mai mult măsurile. Nu vorbesc doar de Bulgaria și Grecia, ci și de țările care au o incidență a cazurilor mică”, declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu, la TVR (VIDEO AICI)

Așadar, după această dată vom putea merge în vacanță în țări precum Bulgaria sau Grecia fără să fim izolați la domiciliu, însă pentru acest lucru este nevoie ca guvernul să adopte o hotărâre odată cu noile măsuri de relaxare.