compass bilboard.jpg

plaje-pustii-Marea-neagra-litoralul-Romanesc-cherhanale-si-pescarii-10_ef788.jpg

Până la redeschiderea oficială a hotelurilor, care s-ar putea produce după 15 mai, hotelierii anunță implementarea unor proceduri stricte pentru evitarea îmbolnăvirii cu coronavirus a turiștilor atât în spațiile închise, cât și pe plajă.

Astfel, potrivit reprezentanților Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa, citați de adevarul.ro, turiștii vor mânca în serii în hotelurile care nu dispun de spaţii suficient de largi, pentru a se evita aglomeraţiile din restaurante, iar la o masă va sta doar o singură familie.

De asemenea, şezlongurile vor fi depărtate şi igienizate după fiecare folosire, iar saltelele ar putea să dispară de pe plajă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Camerele vor fi igienizate la schimbul de turişti, cameristele vor purta măşti şi mănuşi, în vreme ce cazarea se va face preponderent online, pentru a evita statul la coadă la recepţie, unde se vor trasa linii de demarcare. Citește articolul integral AICI

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor