compass bilboard.jpg

festival_fb818.jpg

Centrul Cultural „Reduta” Braşov şi Asociația Culturală „Viva la Musica” vă invită la cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Fulg de Nea”.

Evenimentul va avea loc în perioada 22-24 noiembrie la Centrul Cultural „Reduta”. „Iniţiat în anul 2006, „Fulg de Nea” a fost primul festival de acest gen şi de această amploare din orașul nostru. A fost evenimentul care a inclus Braşovul în circuitul naţional al festivalurilor dedicate micilor interpreți. Ediţia de anul acesta vine cu o noutate pentru copiii iubitori de folclor, şi anume cu secțiunea de „Interpretare muzică populară”, a anunțat Consiliul Județean Brașov pe pagina de Facebook.

Sute de copii veniţi din toată ţara s-au întrecut, de-a lungul anilor, pentru a obține premiile la cele patru categorii de vârstă şi bineînţeles, trofeul „FULG DE NEA”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Marea bucurie a organizatorilor este faptul că toţi câştigătorii şi-au reconfirmat ulterior valoarea, obţinând premii importante inclusiv la festivaluri din afara ţării”, au precizat organizatorii.