compass bilboard.jpg

barbierul-din-sevilla_2e5f2.jpg

Spectacolul cu opera comică „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, pe un libret semnat de Cesare Sterbini, are loc sâmbătă, 9 noiembrie 2019, de la ora 18.30, în Sala Operei.

Premiera operei a avut loc pe 20 februarie 1816, la Teatro Argentina din Roma și, de-a lungul timpului, și-a căpătat renumele de „opera buffă a tuturor operelor buffe”, devenind o capodoperă a genului și o producție foarte îndrăgită, au precizat organizatorii, care au lansat invitația pentru toți cei care îndrăgesc acest gen de muzică.

Regia artistică a acestui spectacol este semnată de Carmen Dobrescu. La pupitrul dirijoral al Orchestrei Operei Brașov se va afla Ionuț Pascu. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Regie scenă: Marilena Aldea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prețul biletului este 45 lei în sală și de 35 lei la balconul lateral. În stagiunea 2019 – 2020, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

„Biletele se vând la sediul Operei, str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268/419380. Program: Luni - Vineri 10 - 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile). Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov”, au anunțat organizatorii.