Horoscop zilnic – 17 februarie 2020

O zi a provocărilor. O să ne străduim din răsputeri să îndreptăm nişte lucruri, situaţii şi să ne croim alt drum, fără ocolişuri. Vibraţia zilei este 8 şi să avem grijă să nu cheltuim fără cap banii.

VĂRSĂTOR

O problemă de sănătate se poate rezolva şi să daţi un randament şi mai bun la slujbă, să fiţi în mare formă. Puteţi semna un contract care să vă asigure un venit constant, să fie mai uşor cu ratele şi cu facturile, să faceţi şi altceva cu banii, să vă mai şi distraţi în vacanţă.

PEŞTI

O s-aveţi prilejul să ieşiţi la socializare, să vă faceţi prieteni noi, daţi şi de posibili parteneri de afaceri, şi de sponsori pe-acolo. Vi se pot întâmpla acele lucruri la care aţi visat de multă vreme şi să gestionaţi frumos fiecare situaţie, să vă puneţi ordine în viaţă.

BERBEC

Cineva căruia i-ați dus dorul are ceva să vă comunice, poate s-a decis să vă dea un răspuns legat de relaţia voastră. Se impune să luaţi o decizie referitoare la sfera profesională şi poate cereţi altceva de lucru, ori să vă mutaţi în alt birou, alt departament şi să scăpaţi de o tevatură.

TAUR

Poate vă faceţi curaj să le cereţi datornicilor banii pe care i-aţi împrumutat când au avut cea mai mare nevoie – să facă bine să vi-i dea. Poate faceţi nişte modificări în locuinţă, mai construiţi ceva sau deocamdată reutilati interiorul şi la primăvară renovaţi, mai construiţi ceva în continuare, pe lângă.

GEMENI

Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să vă faceţi program comun cât mai des, să nu va-nstrainati. O să vă deplasaţi cu uşurinţă ca să daţi de capăt atât problemelor de serviciu, cât şi celor personale, să lichidaţi toate restanțele, să vă apucaţi de proiecte noi.

RAC

Se poate să începeti nişte studii, să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi să plecaţi şi la vreo bursă, ori să lucraţi în străinătate. O să vă bucuraţi de nişte veşti, poate mai primiţi un accept, o ofertă de colaborare, poate se iveşte o rampă de lansare pentru voi şi e bine să fiţi deschişi, la tot ce e nou şi pentru voi.

LEU

O să fie o mai bună colaborare cu anturajul colegial şi să puneţi pe roate o afacere, poate fi şi o activitate de timp liber. Se pare c-or să se adune bani în cont, poate primiţi un supliment salarial, sau vin ceva bani din urmă, c-oti fi lucrat peste program, oricum sunt nişte beneficii.

FECIOARĂ

Se poate să puneţi capăt unei situaţii tensionate acasă, între voi şi partenerul de cuplu şi o să vă înţelegeţi mult mai bine de-aici înainte. Poate vă interesaţi de un credit ca să aveţi pentru taxele şcolare impozite, dacă nu cumva o să vreţi o casă, ori o maşină – vă sfătuiţi cu familia să vedeţi ce şi cum.

BALANŢA

Pot apărea nişte semne de întrebare la capitolul sănătate şi o să vă duceţi la medic să vedeţi ce se-ntâmplă. O să vă implicaţi într-o serie de proiecte care să v-aducă bani, aprecieri din partea unui public şi să fructificaţi la maximum această oportunitate, să căpătaţi experienţă.

SCORPION

E cineva interesat de o relaţie cu voi şi dacă sunteţi în perioada de refacere după o separare poate-i acordaţi ceva credit persoanei. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unui contract şi să amânaţi semnarea lui, sau chiar să renunţaţi cu totul c-o fi apărut ceva nou în peisaj.

SĂGETĂTOR

Se poate să-ntâlniţi şi voi pe cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să ajungeţi şi la căsătorie. Poate faceţi o schimbare radicală, vă duceţi la alt serviciu, începeţi ceva pe cont propriu, v-apucaţi de nişte studii care or să vă acapareze cu totul.

CAPRICORN

O să puteţi recupera banii împrăştiaţi pe ici, pe colo şi să vă străduiţi să-i păstraţi într-un depozit bancar. O să puteţi legaliza o situaţie şi să vă bucuraţi de un nivel superior – financiar – şi să fie un crescendo şi din punct de vedere profesional, să avansaţi în carieră.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...
parccuri noi brasov

Două noi parcuri vor fi amenajate în Brașov

Primarul Allen Coliban va prezenta Consiliului Local indicatorii tehnico-economici pentru parcurile de pe strada Lânii și Cetățuie Unul dintre obiectivele Municipalității este acela de a...
sala de operatii

Spitalul Judeţean Brașov efectuează doar operaţii de urgenţă în următoarea săptămână

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov nu se vor mai efectua intervenţii chirurgicale timp de o săptămână, decât în caz de urgenţe,...
elevi scoala

Brașov: Din acest an, elevii din unitățile de învățământ în care...

La ultima procedură de închiriere a unui spațiu pentru relocarea temporară a activității școlare, primăria a primit două oferte, dintre care una a fost...