sofer-roman-franta_1_4cec0.png

Un român care lucra ca șofer de TIR a fost ucis, duminică, într-o parcare din Franța. Bărbatul a fost lovit cu o sabie, sub ochii îngroziți ai soției, care era în echipaj, informează Stiridiaspora.ro.

Șoferul român, Mihai Spătaru, se afla, duminică noapte, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa.

La un moment dat, şoferul i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte vrea să verifice încărcătura, potrivit libertatea.ro.

Imediat după ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ. Șoferul român a fost tăiat de două ori, după care agresorul a fugit.

„A coborât și a fost înjunghiat de două ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacție, sub ochii soției lui. Mai trist decât atât, poliția și ambulanța au venit după o oră și jumătate și doar au constatat decesul colegului nostru”, a notat Ilie Matei – „Omul șoselelor” pe Facebook.

„Vreau să atrag atenția asupra unui aspect rușinos pentru noi ca bărbați și colegi: soția omului, disperată, a bătut la ușile colegilor noștri aflați în aceeași stație peco pentru a primi ajutor în acele clipe groaznice. Nici un coleg nu a răspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, au tras perdelele și și-au continuat odihna”, a mai scris Ilie Matei.

Procuratura din Amiens a anunțat că va deschide o anchetă în acest caz.

sursa: libertatea.ro


compass bilboard.jpg