210330153552-04-marc-feren-claude-biart-arrest-large-169_db9af.jpg

Poliția italiană a prins un membru al Mafiei, Marc Feren Claude Biart, după ce acesta a postat pe YouTube o emisiune despre gătit. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, și-a ascuns fața în videoclipurile postate, dar nu și-a acoperit și tatuajele, potrivit bbc.com.

Marc Feren era căutat de Poliția din Olanda pentru trafic de droguri, din 2014. Timp de 7 ani, bărbatul a reușit să se ascundă, însă s-a dat de gol postând pe YouTube emisiuni de gătit, în cadrul cărora își ascundea fața, însă nu și tatuajele.

Investigatorii l-au depistat cu ajutorul tatuajelor distinctive și l-au găsit în locuința lui din Boca Chica, din Republica Dominicană. Luni, Biart a fost așteptat de polițiști pe aeroportul din Milano.

Biart făcea parte din clanul Cacciola al mafiei Ndrangheta. Această mafie este considerată una dintre cele mai puternice grupuri de crimă organizată din lume, deoarece controlează cocaina care circulă în Europa.

Peste 900 de oameni vor depune mărturii pentru un proces care va dura doi ani și care a început de acum aproximativ 3 luni.


compass bilboard.jpg