elefanti-circ-768x632_54352.png

Doi elefanţi au devenit agresivi în timpul unui spectacol de circ în oraşul rus Kazan, forţând unii spectatori să fugă. Dresorii au intervenit prompt, astfel că nimeni nu a fost rănit. Incidentul a condus la deschiderea unei anchete oficiale pentru a identifica posibilii responsabili, potrivit digi24.ro.

„Doi elefanţi au început să se comporte agresiv” în timpul spectacolului din capitala Republicii Tatarstan, „şi au încercat să părăsească arena prin gradenele spectatorilor”, a declarat biroul regional al Comitetului de anchetă într-un comunicat,  relatează AFP, citată de Agerpres.

„Datorită intervenţiei dresorilor, animalele au rămas în arenă şi niciun spectator nu a fost rănit’, a afirmat sursa citată.

Comitetul de anchetă a început să facă verificări preliminare pentru a stabili de ce angajaţii circului au lăsat animalele să se manifeste cu o asemenea agresivitate.

„Disputa” a avut loc între doi elefanţi, Jenny şi Magda, care „probabil căutau atenţia dresorului” şi erau geloşi unul pe celălalt, a precizat și circul din Kazan într-un comunicat de presă.

În timpul spectacolului, unul dintre elefanţi a început să-l lovească pe celălalt cu trompa, înainte de a încerca să părăsească scena, potrivit unei înregistrări video difuzate de agenţia de ştiri locală Tatarinform. Spectatorii din primele rânduri şi-au părăsit locurile şi au urcat în gradene de teamă că animalele îi vor ataca.

sursa: digi24.ro


compass bilboard.jpg