compass bilboard.jpg

YWJiN2E4YjU0MjViM2Y3ZmZhNDkzODMyNmY4.thumb_-696x393_8970d.jpg

Un român acuzat că a comis mai multe furturi în Franța a fost condamnat la un an închisoare, după ca a fost prins chiar când se pregătea să urce în avion și să se întoarcă în România.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, le-a declarat polițiștilor de frontieră că voia să se întoarcă la București, la familia sa, pentru a o convinge să vină în Franța.

Numai că individul figura pe o listă a persoanelor căutate, ceea ce le-a permis polițiștilor de frontieră să-l prindă. Asupra lui avea 2.000 de euro în bani lichizi, scrie Le Parisien.

Românul a fost judecat pentru două furturi. La 20 iunie, el a plecat cu peste 4.000 de euro dintr-o bijuterie din Blois, oraș din centrul Franței.

La tribunal, românul a negat că este autorul furturilor și a susținut că nu putea fi identificat. „Nu eram eu, ăla nu eram eu!

Cum puteți spune că eram eu, dacă omul de pe înregistrarea video poartă o mască de protecție?!”, a declarat el indignat în fața judecătorilor. „N-aveți nicio șansă, v-am recunoscut de două ori”, i-a replicat președintele tribunalului.

Citește continuarea pe Digi24.ro