compass bilboard.jpg

tarom-696x464_17e91.jpg

Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilor Interne au planificat 5 curse charter de la Bucuresti către Spania și retur, operate de compania Tarom, în perioada 21-24 mai. Astfel, românii își pot rezerva bilete de avion pentru avioanele care vor decola din Madrid, Barcelona și Malaga.

Mesajul Ambasadei României în Spania:

Ca urmare a anunțului autorităților române din seara zilei de 14 mai a.c. privind prelungirea suspendării zborurilor dintre România si Spania cu încă 14 zile, Ambasada României în Regatul Spaniei a solicitat organizarea de curse charter pentru a da curs solicitărilor de asistență a cetățenilor români din Spania, aflați în situații speciale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Precizăm că, în urma demersurilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilor Interne au planificat 5 curse charter de la Bucuresti către Spania și retur, operate de compania Tarom, cu următoarele coordonate:

  •  Joi, 21 mai, Bucuresti-Madrid-Bucuresti

     Joi, 21 mai, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti

     Vineri, 22 mai, Bucuresti-Malaga-Bucuresti

     Duminică, 24 mai, Bucuresti-Madrid-Bucuresti

     Duminică, 24 mai, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti

Având în vedere termenul scurt de notificare privind operarea zborurilor din data de 21 mai 2020, misiunea diplomatică si ofiicile consulare românesti din Spania au procedat la contactarea persoanelor care si-au notificat încă de la debutul crizei sanitare imposibilitatea continuării sederii pe teritoriul Spaniei (criteriile au vizat cazurile sociale si persoanele care se aflau cu caracter temporar în Spania). Astfel, cele două curse care vor fi operate în cursul zilei de mâine, 21 mai a.c., si-au atins gradul maxim de ocupare.

 Aducem la cunostinta tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborurile si achiziționa biletele de avion pentru zborurile din 22 si 24 mai la Call Center-ul TAROM, număr de telefon +4021.303.44.00.