compass bilboard.jpg

_112238496_mediaitem112238493_2b910.jpg

Cinci pacienți confirmați cu coronavirus au murit într-un incendiu care a izbucnit la un spital din St Petersburg. Focul a pornit de la Secția de Terapie Intensivă, scrie BBC.

Din primele informații incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs la un venitilator din secția de Terapie Intensivă. Focul s-a extins rapid, iar 150 de persoane au fost evacuate de urgență din spital. Numărul persoanelor rănite nu este încă cunoscut, scrie BBC.

Cinci persoane care erau conectate la ventilatoare au murit pe loc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Ventilatoarele funcționează în limita lor. Din primele informații, unul dintre ventilatoare a fost supraîncărcat și a luat foc,” a declarat pentru agenția de știri Interfax o persoană care lucrează la departamentul de urgențe din St Petersburg.

Evenimentul tragic vine în contextul în care Rusia a început să relaxeze restricțiile. Deja muncitorii din construcții, agricultură și fabrici își reiau activitatea.

Citește mai multe pe Digi24.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor