compass bilboard.jpg

FAB1FD71-BAF4-45FC-8CFE-97F2D2A16476_w1023_r1_s_5e846.jpg

Boris Johnson și logodnica sa, Carrie Symonds, și-au numit fiul Wilfred Lawrie Nicholas, ultimul nume fiind ales în onoarea celor doi medici de la terapie intensivă despre care premierul britanic afirmă că i-au salvat viaţa în timp ce se lupta cu complicațiile provocate de coronavirus.

Carrie Symonds a anunțat numele sâmbătă pe Instagram, alături de o fotografie cu ea şi băiețelul.

Symonds, 32 de ani, a afirmat că fiul său, care s-a născut miercuri, a fost numit Wilfred după bunicul lui Boris Johnson, în timp ce Lawrie este numele bunicului ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Logodnica premierului britanic afirmă că numele Nicholas a fost ales în onoarea celor doi medici - Nick Price și Nick Hart - despre care cuplul afirmă că i-au salvat viața lui Boris Johnson la Spitalul St. Thomas din Londra, luna trecută.

Boris Johnson, testat pozitiv pe 26 martie, a fost internat la spitalul St. Thomas. El a fost transferat a doua zi, 6 aprilie, la terapie intensivă, unde a stat trei zile. Johnson a ținut să le mulțumească medicilor despre care afirmă că „fără îndoială, i-au salvat viaţa".

Citește mai multe pe Europalibera.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor